2009 m. gegužės 27 d., trečiadienis

Eternal Summer


Dar vienas filmas :) Šį kartą Taivano produkcija. Filmas laimėjo vieną apdovanojimą ir buvo nominuotas dviems kategorijoms.
Istorija apie du vaikystės draugus, ir apie vieno iš jų meilę kitam. Jonathan tvirtai nusprendęs, jog Shane niekada nesužinos apie jo jausmus jam - viskas vardan draugystės. Tačiau paskutiniais mokslo metais į mokyklą atvyksta naujokė, kuri apverčia vaikinų gyvenimus aukštyn kojom. Iš pradžių Carrie bando laimę su Jonathan, tačiau šis nepateisina jos lūkesčių. Kiek vėliau Carrie labai gudriai susimeta su Shane. Jonathan nekelia jokių isterijų, nors ši draugystė ir buvo slepiama nuo jo. Tačiau Shane pastebi, jog Jonathan kartais elgiasi keistai. Na ir čia jau nebepasakosiu, kadangi atskleisčiau tai, ko nereikia atskleisti :)
Eternal Summer tikrai neblogas filmas, o jo kulminacija irgi gana netikėta. Siužetą nelengva nuspėti (bent jau aš galvojau/tikėjausi kiek kitokio veiksmų plano), meilės trikampis toks neišskiriamas iki pat galo. Ir šiaip pats galas leidžia tik spėti apie veikėjų ateitį :D Kartais po tokių sunkokų filmų, noris kokio kvailo ir linksmo romantinio, kuriam nereikia itin daug smegenų žiūrint :D Apie juos tikrai dar parašysiu, nesu baisiai išranki, kas liečia BL temą :D

Faktai fakteliai:
Metai: 2006
Žanras: drama
Šalis: Taivanas
Trukmė: 1.36h

Aktoriai:
Bryant Chang as Jonathan
Joseph Chang as Shane
Kate Yeung as Carrie

Treileris. Filmą siųsti čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą