2009 m. birželio 11 d., ketvirtadienis

Pono G fiasko


Kaip mane pralinksmino delfyje rastas straipsnis :D Vis dar juokiuosi :D Čia dėl tos garsiosios įstatymo pataisos, kuris homoseksualumą sulygina su zoofilija, nekrofilija ir pan. dalykais, o už viešą jų propagavimą turėtų būti skirta pusantro tūkstančio litų bauda.

"Homoseksualumas, zoofilija ir nekrofilija Lietuvos teisės aktuose neatsidurs vienoje gretoje, <...> o parlamentarai gūžčiojo pečiais ir atvirai klausinėjo, kokiame amžiuje P. Gražulis gyvena bei kokia buvo Mėnulio fazė, kai jis registravo teisės aktų pakeitimus."

Koks genialus pastebėjimas dėl mėnulio fazės :D Dar vienas geras:

"Reaguodamas į tai, P. Gražulio frakcijos kolega Andrius Mazuronis ironiškai pasiūlė įtraukti homoseksualumą į ligų sąrašą, kurioms gydyti skiriami vaistai yra 100 proc. kompensuojami iš valstybės biudžeto, o tiems, kas nesutinka gydytis, taikyti priverstinį gydymą.
"

Šitame klausime savo trigrašį įkišo ir Aš - Rokas Žilinskas, pastebėjęs, jog ponas G nesuvokia kokiame amžiuje gyvena. Bet labiausiai pralinksmino B. Vėsaitė:

"„Mano klausimas toksai – kokia buvo Mėnulio fazė, kai registravote šitų įstatymo pataisas?“, - nepritarimo neslėpė B. Vėsaitė".

Aš asmeniškai net nebeturiu ko pridurt, tik pasidžiaugt, jog pono G užmačios liko atitinkamai įvertintos ir nubrauktos, kaip nesąmonė :D

2 komentarai: