2009 m. birželio 12 d., penktadienis

Last Friends


Matau, jog kažkas nori filmų/serialų aprašymų :D Vykdau. Aptarsiu vieną labai gerą (mano manymu) japonišką dramą.
Last Friends nėra serialas, grynai skirtas tik homoseksualiai auditorijai, tačiau vienos veikėjos gyvenimas susijęs su tuo :) Taigi jį gali žiūrėti visi. Čia rodomas vienos draugų grupelės gyvenimas, kaip jie susipažino, kaip ir kuo gyvena. Iš tiesų, tai mano viena mylimiausių japoniškų dramų. Taigi pagrindinis veiksmas sukasi aplink penkis draugus (šiaip ten dar du reiktų pridėt, bet ne jie čia svarbiausia dramos ašis).
Mičiru laimingai draugauja su savo vaikinu Sosuke, iki kol jis nepasikviečia gyventi jos pas save - Mičiru tampa savo sužadėtinio pavydo auka ir liaudiškai tariant - bokso kriauše.
Ruka, motokoroso lenktynininkė yra Mičiru vaikystės draugė ir tik nėtikėto atsitiktinumo dėka jos susitinka. Tačiau Ruka turi paslaptį, kurios ji niekam nenori atskleist - ji myli Mičiru.
Takeru yra makiažo ir plaukų stilistas ir negali pakęsti artimesnio kontakto su moterimis - dėl to jį visi laiko gėjumi. Tačiau po baimę slepiasi kai kas daugiau.
Na, o visoje istorijoje dar figūruoja du draugeliai. Tai stiurdesė Eri ir su žmona nesutariantis kuklutis Ogurin.
Visus šiuos žmones jungia draugystė bei jų taip vadinamasis share house. Jie druagiškai gyvena viename name (jei ne visą laiką, tai bent kartas nuo karto). Drama tokia įtaigi ir neblogai pasireiškė patys aktoriai. Man labiausiai įstrigo Rukos ir Sosukės personažai - jie ryškiausi. Net dabar Sousukės personažui jaučiu priešiškus jausmus, o dramos metu jo nekenčiau :D
Ueno Juri (aktorė, vaidinusi Ruką) mane čia labai nustebino, kadangi prieš tai mačiau ją viename seriale kaip komišką pianistę, todėl toks rimtas vaidmuo tik įrodė, kokia gabi ji yra :)
Kas nepatiko? Mičiru delsimas Sosukės atžvilgiu.
Viena geriausių dramų apie draugystę.
Fakteliai:
Metai: 2008
Epizodai: 11+SP
Žanras : Drama


Aktoriai:
Nishikido Ryo (Oikawa Sosuke)
Nishihara Aki (Hiratsuka Reina)
Juri Ueno (Kishimoto Ruka)
Nagasawa (Aida Michiru)
Eita (Mizushima Takeru)
Mizukawa Asami (Takigawa Eri)
Shigenori Yamazaki (Ogura Tomohiko)



Openingas:


P.S. Man Ruka labai graži, todėl tuo metu, kai pažiūrėjau dramą, nuėjau ir nusikirpau plaukus labai trumpai :DDD

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą